同雪网 SkiChinese.com 北美滑雪论坛

Login

免注册即享有会员功能

搜索

Aug 24 嗅鱼推荐

楼主

摄影师如是说

Sugizo.                One of my most beautiful memories.
I first fell in love with Sugizo when I saw his movie, Soundtrack, when I was 14.
There was a certain tension and intensity about the way he played the violin that was different from how he was with the guitar.
When he played for me by Ashinoko Lake in the freezing cold during the shoot, I thought I was going to cry.
It was so surreal. So breathtakingly, heartbreakingly beautiful.
Showing in my upcoming exhibition in Singapore, opening this Sat.

沙发
漂亮漂亮,男女通杀的中性气质,还有魔幻感
板凳
对我来说动人之处是,摄影师用灯光点亮了他的手,他的琴,他的脸颊和发.

控制灯光照到哪里是初学,控制灯光照不到哪里是进阶.
地板
回复 smellfish 的帖子
第一眼只看到脸和琴,觉得琴真漂亮,MM真中性。再看到文字和你的贴子,才看到手,才知道是SG。
这周照相我也要进阶一下,让我照哪,我就把别的地方捂着。
读了读摄影师的简介,几个惊异,首先我本来以为这是个男摄影师,但是我错了. 其次,她才抓起相机4年......
第一眼只看到脸和琴,觉得琴真漂亮,MM真中性。再看到文字和你的贴子,才看到手,才知道是SG。
这周 ...
freshair 发表于 2010-8-24 12:48
我一看就是GG啦,眼光不同

戴眼镜的小姑娘,估计就是她了........
同一个摄影师拍的花样美男..........
同一个摄影师拍的花样美男..........
smellfish 发表于 2010-8-24 14:54

这个真的不像男了
这是男的?????