同雪网 SkiChinese.com 北美滑雪论坛

Login

免注册即享有会员功能

搜索
返回列表 发新帖
楼主: vicboy™

蓝山练兵及派钱。

vicboy™ 发表于 2012-2-9 22:39
对,你不给我钱(我不能改变你),我给你钱(我改变我自己)。

哇!生活真美好!我爱2012!
闹妈 发表于 2012-2-10 10:42
哇!生活真美好!我爱2012!

你找你们老大去要钱吧。不过他的理念可能和我不一样。
这个周末蓝坡雪况应该不错。

"The forecast is calling for colder temperatures Feb. 9-12 and we will be taking every opportunity to make snow with our industry leading snowmaking system. This is great news for snow lovers, but please be aware that snowmaking will impact ski and snowboard conditions on some of our trails during this period. To ensure comfort on the slopes, we recommend that our guests wear goggles and face protection and ski/snowboard according to conditions."
老大准备带兵去魁北克收保护费?
ouer2010 发表于 2012-2-10 16:33
老大准备带兵去魁北克收保护费?

当然,在蓝坡把钱派光了就要去Q省收钱。你以为我是开银行的?
vicboy™ 发表于 2012-2-10 15:37
当然,在蓝坡把钱派光了就要去Q省收钱。你以为我是开银行的?

老大,跟你收保护费的,能分多少好处?

如果钱够多,俺可以背着雪板,跟着大伙儿坐的大巴,跑步去魁省。。。。。。。
老大,我是新注册的雪友,向您报到,给您请安,还有派钱名额吗,很想您指点一二,顺便挣点银子